FeelWell 1.png

Dames Lingerie

Zodra je de Feel Well winkel binnenkomt, ervaar je dat ‘Feel Well by Hetty’ meer dan een naam is. De sierlijke buitenkant, de gezellige huiselijke sfeer, het hartelijke ontvangst én natuurlijk de mooiste dames lingerie maken dat je je meteen bij ons op je gemak voelt in ‘dé wereld van lingerie en ondermode’!

Uitgebreide collectie dames lingerie

Je kunt op je gemak kijken tussen de lingerie, nacht- en badkleding. De ondermode wordt op een fraaie wijze gepresenteerd: de mooiste bh’s met bijbehorende slips, hemdjes en body’s en nachthemden en pyjama’s, met perfect bijpassende accessoires. Verder zie je ook vrolijk gekleurde tankini’s, bikini’s en andere elegante badkleding. Om thuis heerlijk te relaxen en daarbij echt dat fijne ‘home is where the heart is’ gevoel te creëren, is er ook een uitgebreide collectie homewear. Alleen door hier rond te kijken, word je al blij.

Voor een overzicht van al onze merken, klik dan hier.

Grote maten

Een goed passende bh is niet alleen essentieel voor een betere look. Het is ook van belang voor een gezonde lichaamshouding, zeker bij de grote cupmaten. Een grotere cupmaat kan namelijk een behoorlijke belasting zijn voor je schouders en je rug en een goede bh verlicht die last, ondersteunt én vormt. Hetty en Wilma zijn specialisten op het gebied van de grote maten bh’s en je kunt bij ons dan ook niet alleen terecht voor de mooiste bh's E t/m K, maar ook voor goed advies. Wij helpen, wanneer gewenst, met passen en vertellen je precies wat de juiste soort en maat bh is. Op die manier ga je met een goed gevoel naar buiten en zit je, bijna letterlijk, lekkerder in je vel!

Prothese bh

Heb je een borstprothese of borstreconstructie dan hebben Hetty en Wilma hier diverse prothese bh's en zelfs badkleding voor. Feel Well by Hetty is een paspunt voor Qups. Dit zijn uitwendige katoenen borstprotheses. Lees er meer hier over. 

Perfect uiterlijk

Hetty en Wilma vertellen je dat je met een goed passende bh en andere dames lingerie je uiterlijk echt kan veranderen en daarmee het ‘feel well’ gevoel kunt creëren. De bh is daarbij waarschijnlijk wel het belangrijkste, een goede bh is je beste vriendin.  Er zijn ook slips en body’s die je figuur corrigeren en bijvoorbeeld de billen ‘liften’. Bij Feel Well by Hetty krijg je de juiste begeleiding tijdens het passen en het maken van een keuze. Door de juiste dameslingerie te kiezen, geef je je figuur net dat beetje extra en dat voelt goed!

Kopie van Kopie van Logo Feel Well-2.png