Feel Well by Hetty
Feel Well by Hetty

De wereld van lingerie en ondermode

press to zoom
Hetty en Wilma staan klaar met een kopje koffie
Hetty en Wilma staan klaar met een kopje koffie

press to zoom
De wereld van lingerie en ondermode
De wereld van lingerie en ondermode

Feel Well by Hetty lingerie speciaalzaak in Holten

press to zoom
Feel Well by Hetty
Feel Well by Hetty

De wereld van lingerie en ondermode

press to zoom
1/3
brands-logo-prima-donna_edited.jpg
Mey-logo-.png
hom-logo.png
1z.jpg
2z2.jpg

Een kopje koffie en Feel Well in onze winkel!

Voor lingerie ga je naar Feel Well by Hetty, dé wereld van lingerie en ondermode. Ik ben Hetty en heb een passie: jou een goed gevoel geven over jezelf! In mijn speciaalzaak werk ik samen met Wilma en wij zijn pas tevreden wanneer jij met een blije glimlach de winkel weer verlaat. Dát is wat wij het 'feel-well-by-Hetty'-gevoel noemen!

De invloed van goede lingerie
Lingerie en ondermode zijn echte gevoelsartikelen en een goede BH is je beste vriendin. Goede, passende lingerie geeft je een goed gevoel en zelfvertrouwen. Kortom, het is belangrijk! Dat weten we bij Feel Well by Hetty als geen ander. Een BH die goed past en comfortabel zit, maakt een wereld van verschil. Je voelt je prettiger en hebt meteen een beter silhouet. Zeker bij grote maten BH's geldt dat een goede pasvorm zorgt voor een slanker uiterlijk en bovendien corrigeert de BH je houding en vermindert rugklachten. Daarom hebben wij, ook in grote cupmaten, altijd een uitgebreide collectie BH's van diverse merken, zoals Prima Donna, Felina en Anita (kijk voor het volledige merkenoverzicht op de merkenpagina). Wij hebben tevens prothese bh's en zijn een paspunt voor ProudBreast. Zij ontwerpen speciale uitwendige katoenen borstprotheses genaamd Qups.

Met onze vakkennis, aandacht en passie vinden we voor elke vrouw de perfecte match en dus ook voor jou!

HEREN

SLEEPWEAR

Feel-Well-by-Hetty-Contact.jpg

Volg ons op Instagram!

Mooi en lekker comfortabel
Maar ook voor andere ondermode geldt natuurlijk dat comfort erg belangrijk is. We hebben een verleidelijk assortiment lingerie, ondermode, nacht- en badkleding. Verleidelijk in de breedste zin van het woord, want onze slips, body's en hemdjes zijn mooi en sexy en in de pyjama's en nachthemden zou je zo weg willen kruipen! Allemaal van zacht en comfortabel materiaal, zoals katoen en zijde. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor mooie lounge kleding om optimaal te genieten van je vrije uurtjes thuis. Home is where the heart is, nietwaar?

Heren
Feel Well by Hetty is niet alleen voorbehouden aan dames. Natuurlijk komen de heren bij ons ook niets tekort. Voor hen hebben wij stoere ondermode die lekker zit, zoals kwalitatief hoogwaardige shorts en slips van Hom en Mey. Verder hebben we ook een brede keuze aan nacht- en badkleding en heerlijk zachte badjassen.

 

Spaar voor een waardebon
Koop je lingerie bij Feel Well by Hetty, dan profiteer je van een handig spaarsysteem! Daarmee spaar je voor een waardebon. Je hoeft hiervoor geen extra klantenkaart in je portemonnee te dragen, omdat we het voor je bijhouden in de kassa. Makkelijker kan dus niet.

Hopelijk tot snel in de winkel, 

Team Feel Well by Hetty

Kopie van Kopie van Logo Feel Well-2.png