HEREN

Heren ondermode

Ook voor heren is het ‘feel well’ gevoel belangrijk en dat Hetty ook aan heren heeft gedacht merk je meteen in de Feel Well by Hetty winkel. Hetty en Wilma weten zich in je te verplaatsen en halen, bijna letterlijk, alles uit de kast om je bezoek aan de winkel ruim aan de verwachtingen te laten voldoen. Als vakspecialisten weten wij precies wat er op het gebied van heren ondermode te verkrijgen is en wat er bij elk individu past.

Breed assortiment voor heren

In Feel Well by Hetty ligt de nadruk, zoals in de meeste lingeriewinkels, op de ondermode voor dames. Hoewel je het natuurlijk geen enkel probleem vindt om naar dames lingerie te kijken, kom je nu voor het assortiment voor heren. Hetty heeft een passend assortiment voor je. Niet alleen comfortabele heren shorts en slips, maar ook stoere zwem- en badkleding. Thuis wil je ook graag heerlijk kunnen ontspannen en daarvoor zijn de pyjama’s en shortama’s van topmerken als Hom, Mey en Taubert en de heerlijk zachte badjassen van katoen, bamboe en frotté uitermate geschikt!

Advies

Wij (Hetty en Wilma) streven naar een eerlijk en betrouwbaar advies en weten als geen ander dat een echte, mannelijke outfit begint bij de basis: heren ondermode.  Je ontdekt dat de naam ‘Feel Well by Hetty’ geen loze belofte is. Wij weten dat ‘Kleren maken de man’ een waar gezegde is, maar het geheim erachter zit hem in de eerste plaats in de heren ondermode en dat is iets wat wij heel goed begrepen hebben!

Overzicht van al onze merken: