PROTHESE BH

Qups van ProudBreast als alternatieve prothese

ProudBreast heeft daarom speciale uitwendige katoenen borstprotheses ontworpen, Qups genoemd. Deze Qups zijn ontworpen uit modieus oogpunt, met de hoogste eisen voor wat betreft comfort. Ze zijn niet zwaar, niet zweterig, comfortabel en wasbaar. Daarbij zijn de Qups zo duurzaam mogelijk geproduceerd. Op de website van ProudBreast lees je er meer over.  Wil je dus liever geen reconstructie of silicone prothese? Dan zijn de Qups van ProudBreast een goed alternatief.

Feel Well by Hetty is een paspunt voor ProudBreast. Je bekijkt en past de Qups bij Hetty. Deze zijn in één model in meerdere maten verkrijgbaar. Zelfs een huidkleurige variant zodat je ook (doorschijnende) kanten lingerie kunt dragen en speciale Qups voor het zwemmen.

Ook in lingerie en badkleding

Natuurlijk heeft Hetty van Feel Well by Hetty BH’s, badpakken en bikini’s waarin deze Qups passen. Voor in badpakken en bikini’s is er een speciale sport Qup waar je mee kunt zwemmen. Het strand en het zwembad hoef je dus niet meer te mijden en je kunt weer lekker sporten, bewegen en leven!

Hoe werkt het?

Bij Hetty pas je de Qups om te ontdekken wat voor jou de juiste maat is. Vervolgens bestel je de Qups via de website van ProudBreast, ze zijn in vele kleuren en dessins verkrijgbaar. Helaas worden de Qups niet vergoed door de verzekering, maar ze zijn wel betaalbaar: vanaf € 39,00.

De andere kant van het verhaal is dat je niet afhankelijk bent van je verzekering en dus alle vrijheid hebt om zelf te bepalen wat je wilt en wanneer! Overigens zijn er ook maatwerk Qups verkrijgbaar, neem daarover contact op met ProudBreast.

Private shopping voor een prothese BH en meer

Bij Feel Well by Hetty kun je terecht voor een speciale borstprothese BH, borstprothese lingerie of gewoon voor lingerie als je al een andere prothese hebt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een privé shopping sessie waarin je al je vragen kunt stellen over een BH na borstreconstructie, prothese lingerie en waarin je advies op maat krijgt na jouw proces van borstkanker of een reconstructie operatie.

Bij Hetty shop je dus op een discrete en ontspannen manier: Feel Well by Hetty!

Voel je vrij om een afspraak te maken, bel 0548-547979!

 

Overzicht van al onze merken: